lørdag 3. september 2011

Overraskelse i posten: Pickles-boka


Hurra for forsinka bursdagsgaver, hurra for gode venninner. I går fikk jeg oppskriftsboka fra Pickles i postkassa, en bursdagsgave fra snille snille Katrine i Mosjøen. Tusen takk ;) den falt i smak. Har ønsket meg den leenge. Super å bla i mens man sitter her og venter. Strikkeprosjekt-listen min har økt betraktelig nå, kanskje jeg skal strikke denne:

Enkel vest (Pickles)

eller denne:

Barndomsgenser med hette (Pickles)

Jeg gjorde også ferdig et par sokker til i går (hehe, jeg og sokker altså). Har nemlig klart å strikke feil i mønsteret på genseren jeg holder på med, og må rekke opp tre- fire omganger. Stønn! Genseren er dermed lagt på vent, og i stedet har jeg begynt på flere småprosjekter. Til storepia ble jeg ferdig med disse:

Sokker strikket i Fabel (Drops)

Og i min evige kamp mot restegarnet, har jeg liksågodt startet på et til sokkeprosjekt med garnet som ble til overs, i en mindre størrelse. Da blir det ikke noe garn igjen, og jeg får to par sokker i stedet for at garnet blir liggende bortglemt og aldri brukt. Hah! 1- 0 til meg :)

Et par barnesokker ser dagens lys


Ha en fin helg alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Du kunne vel trenge ei bok å bla i, og drømme deg bort i nå! Den øverste vesten har jeg også sett litt på. Har bare "noen" prosjekter jeg må fullføre først...
  Superfine lester!

  SvarSlett
 2. Takk for boktips. Det så ut som ei grei bok. Til og med en utålmodig strikker som meg kunne kanskje fått til noen av de prosjektene ;-)
  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 3. Tror Pickles-oppskriftene passer bra til utålmodige strikkere, ja. Greie løsninger og tykke garn og pinner.....og så ser det bra ut også, det man strikker :) Ellers i samme "raske" stil er kanskje "Myk start"- boka, men den kjenner du sikkert til? Mange av prosjektene der går skikkelig fort å strikke :)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Snakk om å være utålmodig selv, hehe...er jo bare torsdag i dag, jo. Vel vel, god helg fra i morgen av da :)

  SvarSlett