fredag 3. februar 2012

Jeg har fått en award


Fra Rikke med den fine bloggen Handmade by Geertsen fikk jeg denne awarden. Tusen takk, den tar jeg stolt og glad imot :) Awarden kan kun gis bort videre til bloggere med under 100 faste følgere, og jeg skal finne fem andre bloggere å gi den til. Her er de jeg vil gi awarden til:

Torill med bloggen Torills verden er en norsk blogger som hovedsaklig hekler og strikker. I hennes siste bloggpost deler hun oppskriften på en kjempesøt hekla lue str. 1-2 år. Hun hekler også baby booties :)Bak den norske bloggen AvMeg står en kreativ trebarnsmamma som elsker 70-tallet. Hennes blogginnlegg er alltid fargerike - og retro :) Hun syr og strikker, og finner mange godbiter på loppis og andre steder. Sjekk ut alle de fine tekstilene som man blir litt nostalgisk av å se på, og i veldig godt humør :)


MÅNESTRÅLE

 Månestråle heter en norsk strikkeblogg som jeg har begynt å følge. Hun er beundringsverdig flink til å bruke opp restegarn, og har blant annet laget mange fine halser. Jeg la også merke til at hun har strikket flere luer fra Arne og Carlos - deriblant en Space Invader-lue. Morsomt, siden jeg selv har strikket genseren ferdig nå nylig. Månestråle har en blogg til, der hun selger håndfarget garn under navnet tuLLiBaLL.


FIDUS FANTERI

Bloggen Fidus Fanteri er en norsk strikkeblogg som jeg har kommet over. Hun er kjempeflink å strikke sokker! Falt helt for dottie-sokkene hun har laget, de kunne jeg godt ha tenkt meg selv. Hun har også lagt med en veiledning til hennes eget design, Blomsterengsokker i grønt og hvitt. De var kjempefine - skal prøve meg på dem en gang.


KANELBOLLEN

Bak bloggen Kanelbollen står ei kjempeflink og kreativ nordlandsjente som jeg er så heldig å kjenne. Hun både strikker, hekler og syr, og er at den typen som kan ta et plagg og uten videre om og men sy det om til noe helt annet - et naturtalent bak symaskinen. Sender awarden videre til henne som motivasjon til å begynne å blogge igjen - det har dessverre vært ganske så stille på bloggen hennes, men kanskje hun vil ta opp igjen bloggingen nå? :)

3 kommentarer: