mandag 4. juni 2012

Sømpakke i postenJeg har vunnet Smulebloggs give away, som hun hadde i samarbeid med Harstadbutikken Lykke og Lukas. Premien kom i posten i dag; en flotters sømpakke fra tyske Chamue.de. Hurra! Det er så gøy å være heldig vinner :) Spesielt morsomt var det å vinne noe fra min favorittbutikk som jeg besøker hver gang jeg er i gamlebyen. Er det noe jeg savner i Tromsø, så er det Lykke og Lukas (ja og Grottebadet badeland, men det er nå en annen sak)

I pakken fulgte det med stort sett alt man trenger for å sy en bukse til en liten gutt - tilføy kun saks og symaskin. Til og med strikk, knapper og knappenåler fulgte med. Disse pakkene er designet med sømnoviser i tankene, så alt er gjort så enkelt som mulig. Det eneste jeg savner, er en bruksanvisning på norsk eller engelsk - her er alt skrevet på tysk! Ja, svensk, dansk, fransk eller spansk hadde også vært å foretrekke - jeg kan nemlig ikke noe tysk. Får ta Google Translate til hjelp - eller samboeren - kan bli en utfordring uansett. Men når jeg får tid til overs, gleder jeg meg til å sy bukse til lillegutt.

Tusen takk Smuleblogg og Lykke og Lukas.

3 kommentarer:

 1. Det så ut som en fin sømpakke - alltid stas å vinne noe :)

  SvarSlett
 2. Eller du kan ta meg i bruk!! Kan vel litt over en gjennomsnittlig ikke-snakket-tysk-siden-videregående-nordmann... selv om jeg på ingen måte snakker flytende Ü
  Ser spennende ut dette!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jah! Det skal jeg jammen :) Kan sende deg den når jeg har fått scannet bruksanvisningen :)

   Slett