mandag 8. oktober 2012

Neon på strømpelesten


Siste ukas innimellom-strikking: raggsokker med en touch av neon. Endelig fikk jeg åpnet og tatt i bruk neongarnet jeg kjøpte for en liten evighet siden. Har hatt mange planer for det, men det har ikke blitt noe av dem - før nå. Nå får de pynte opp husets små føtter.


Raggegarn: Færøysk raggsokkegarn fra Navia, norsk Raggesokkegarn (ja det er forskjell på   raggesokkegarn. Navias garn er mye mykere enn de andre jeg hadde liggende)
Neongarn: Schachenmayr "Bravo" (her snakker vi 100 % akryl - det knitrer når man strikker)
Pinner: 4

15 kommentarer:

 1. det var skikkelig stilige lester- utrolig fint med neon altså! (og bra beskrivelse av følelsen av syntetgarn)

  SvarSlett
 2. Så kult med neon! Kanskje gode gammeldagse strikkesokker blir litt kulere for små føtter også?

  SvarSlett
 3. Kule sokker!!
  Inspirerende blogg.

  SvarSlett
 4. Takk folkens! Digger neon jeg også - selv akrylisk :) Finnes nok ikke som noe annet enn det, tipper jeg. Drømmer å strikke en cardigan med fair isle- mønster og med innslag av neon i. Det kan bli kult :)

  SvarSlett
 5. Oi for noen kule sokker, og god idé å bruke akrylgarnet bare på kantene. Den neoncardiganen du har planer om høres veldig fin ut, jeg har tenkt samme tanke selv, noe a la Mads Nørgaard sine strikkejakker.

  SvarSlett
 6. Kjempetøff! Jeg har også noen nøster neon knitregarn liggende for det rette prosjekt Ü Har forelsket meg helt i Mads Nørregård strikkegenserene (ser de både titt og ofte i bruk her).
  Ja, også har jeg faktisk funnet et veldig-rosa-nesten-neon mohairgarn som måtte bli med hjem Ü

  SvarSlett
 7. Ja Mads Nørgaard - liker klærne hans, men har ikke fått med meg noe strikkejakker *sjekker sjekker* OOOH LALA liker :))

  Sjekk her da hva jeg fant til 200 DKR http://www.ba10.dk/shop/mads-noergaard-socks-10794p.html
  hehe, lover; har ikke herma etter han, hehe!

  SvarSlett
 8. Så herlig! Nå kan ingen ta feil sokker uten å være kraftig svaksynt ;)

  SvarSlett
 9. Så stilig med de neondetaljene! :)

  SvarSlett
 10. Flotte sokker med neoneffekt du har laga!!

  SvarSlett
 11. Sikke nogle flotte sokker! Jeg glæder mig til at se mange flere fine projekter fra din hånd og har meldt mig som fast læser ;-)

  SvarSlett
 12. Hei! Nå sitter jeg her med din mann som er på besøk hos min - Tor - i Stavanger. Siden jeg satt og strikkeblogget her ved bordet tipset han meg om at jeg måtte sjekke din - som jeg jo har vært inne og nytt flere ganger før uten å vite at vi hadde en link også i den virkelige verden. Morsomt :) Håper vi kanskje til og med treffes en gang!

  SvarSlett