tirsdag 11. desember 2012

Instagram-gløttGlitrende jul(epynt)


Forberedelser til Lucia


Julegaver neon style


Julegaver i rødt og hvitt


Pepperkakehus

Et lite innblikk i adventstiden her i huset. Jeg er ingen stor høytidsblogger har jeg funnet ut. Når tiden flyr og oppgaver hoper seg opp, går det ut over bloggingen for min del. Dessuten bidrar ikke akkurat mørketiden her i høye nord til at det er enkelt å fotografere uten rett utstyr (og kunnskap, kremt!) - tidspunkt må planlegges nøye (til sånn omtrent mellom kl. 12.00 og 12.30) og alt må klaffe da, ellers kommer mørket igjen. Vanskelig.

Da er det lettere å lykkes noenlunde med Instagram-snapshots. Ser det ikke bra ut i første omgang, er det sikkert et spennende filter som kan brukes og "jukses" til med. Dessuten krever det lite, og er en morsom måte å kommunisere med venner og familie på - særlig de som ikke bor i samme by som meg.

Regner med at flere av dere er på Instagram? Hadde vært morsomt å følge dere. Selv har jeg lukket konto, men hvis noen av mine kjære bloggekjente vil følge meg, er det bare å si ifra.

Nyt avdentstida (den liker i hvertfall jeg best) 

6 kommentarer:

 1. Hehe, kjenne mæ igjen i det me bildetaking som må finne sted i løpet av ca 30 min pr dag nu, det bli bare værre og værre å rekke lyset, hehe ;)

  Men instagram e morsomt, og lite tidkrevanes ;)

  SvarSlett
 2. Så enig i alt du skriver! Bloggen går litt i dvale nå. Det kommer nok bedre tider når lyset kommer tilbake og den hektiske (og koselige) julestria er over:-)

  Vi får heller oppdateres på IG:-)

  SvarSlett
 3. Det ser ut som at du har en fin adventstid, deilig med litt bloggpause også? Jeg er og på IG, har lukket konto men åpner opp for bloggere/strikkere ;) god jul til deg og dine, og forresten veldig kul gaveinnpakning! Jeg kjører gjenbruk med mammas snart oppbrukte kjemperull med syttitallspapir i år (og i fjor, og neste år).

  SvarSlett
  Svar
  1. Oh, den rullen hørtes spennende ut ;) Legg gjerne ut bilder!

   Slett
 4. Her er det ikke dagslys som er problemet, heller ikke tid for den saks skyld. Men jeg kommer ikke på å ta bilder nå, er så mye annet som skal tenkes på Ü Godt vi har instagram da!

  SvarSlett
 5. Godt å ha selskap i bloggedvalen :) Har merket at det er litt mindre aktivitet rundt på mange blogger, forståelig nok i grunn.

  SvarSlett