onsdag 2. januar 2013

Fjorårets produksjon - et lite tilbakeblikk

Guttestrikk

Fjorårets strikke- og sømproduksjon av undertegnede. Ingen åpenbar sammenheng i hva som lages, og ingen rød tråd i farger - egentlig et salig virvar. 


Jentestrikk

Brunt er en gjenganger ser jeg, og blå - og gråtoner, gult og neon er også inni bildet. Kan slå fast at i virkeligheten omgir vi oss med andre fargetoner også.



Til bena

Noen egne kreasjoner har det også blitt tid til: fair isle-genseren til lillegutt, den dueblå cardiganen, seleshortser, votter og sokker.



En aldri så liten sømproduksjon

2012 har ikke vært det helt store på syfronten, dessverre. Litt har det blitt, men da jeg synes det er mye lettere å holde på med strikking i en ellers travel småbarnstid, er produksjonen deretter. Håper å få mer tid med symaskinen i det nye året.

Håper dere alle har hatt en fin juletid? Vi har hatt et deilig avbrekk, delvis hjemme og delvis på farten. Bloggen har hatt en uplanlagt pause, men nå er jeg tilbake og klar for et splitter nytt år sammen med dere.



Goodbye 12 hello 13!


20 kommentarer:

  1. Så MYE du har laget Ü Og jeg synes faktisk du har fått sydd en god del også! Min plan er også mer tid med symaskinen Ü Godt nyttår kjære deg, vi sees i februar (da må vi få til å møtes, vi kommer til Tromsø i midten av måneden). Klem, G

    SvarSlett
    Svar
    1. Gleder meg til å se hva du finner på i 2013 :) Og HURRA kommer dere til byen?! Da sees vi - blir kjempekoselig å se deg igjen. Klem

      Slett
  2. Utrulig masse flott du har laga :) :) du e så kreativ og flink :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :D Det baller på seg, på et år har man nu raskt laget en god del. Det bør nu du vite alt om, så flink som du e sjøl ;)

      Slett
  3. Så kjekt at du er tilbake :) Den brune genseren til lillegutt var helt nydelig, både i mønster og farger.Og de soppe-sokkene var fantastiske, finnes det mønster? Godt nyttår!

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjekt å "se" deg igjen også :) Den brune genseren ble jeg veldig fornøyd med selv, lillegutt bruker den hver dag omtrent. Soppesokkene er faktisk slitt hull på :P - men så var de strikket i alpakka da, og burde nok kun blitt brukt som innesokker.

      Er dessverre lite flink og effektiv på å få mønster ferdigredigert - flere som har spurt, så jeg har planer om å ta meg tid til å se over dem. Vil ikke legge ut noe jeg selv ikke er fornøyd med heller :-/ MEN hvis du har lyst til å strikke sokkene, er det bare å kopiere soppene inn i et annet sokkemønster, bare det stemmer med antall masker i mønsteret :) Selve soppene "lånte" jeg fra danske Hendes Verden http://www.hendesverden.dk/handarbejde/strik/barnetroje-med-paddehatte/

      Slett
  4. Sikke nogle flotte ting du har fået lavet i året der gik ;-)

    SvarSlett
  5. Du har laga masse fint i 2012:-) Blir spennende å følge deg i 2013!

    SvarSlett
  6. Så fint å se deg igjen! Ønsker deg et herlig flott og kreativt 2013:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Åhh, ønsker deg akkurat det samme :) Noe sier meg at du allerede er godt i gang på kreafronten :)

      Slett
  7. Mye flott! Syns sopp sokkene var kule :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det :) Enig, de ble fine! Tror jeg må strikke flere soppesokker i år :)

      Slett
  8. Skikkelig mye fint! De guttegenserne er lekre - jeg er spesielt svak for den som likner på Marius genseren, men med små figurer :)

    SvarSlett
  9. Takk takk :) Ja, Space Invaderen er råtøff - mulig jeg må strikke en til den lille mannen i huset også :)

    SvarSlett
  10. Veldig mye fint samlet på ett brett! Er storfan av soppesokkene, veldig fine!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så fint å høre :) De sokkene er det mange som liker :D ;Morsomt. Sopper blir aldri feil!

      Slett
  11. Svar
    1. Wow, tusen takk - det gjør DU ÓG :D Så koselig tilbakemelding :)

      Slett