lørdag 9. mars 2013

Babyjakke i Alfa

En gave til en nyfødt liten gutt - ferdig strikket, og overlevert til mammaen i dag. Oppskriften er fra Sandnesgarn, og er designet av Lene Holme Samsøe. Jeg oppdaget tilfeldigvis et ferdig strikket eksemplar av jakken i en garnbutikk, og syntes den var så fin. Oppskriftshefte og 3 nøster lyseblå Alfa ble dermed med meg hjem. Et par kvelder senere var jakken ferdig strikket - enkelt og greit :)


Oppskrift: Jakke i Alfa, Sandnesgarn mix 0-4
Størrelse: 6 mnd
Garn: Alfa - 3 nøster
Pinner: nr. 7
Tilbehør: 5-6 knapper

12 kommentarer:

 1. Så fin - den beste gaven man kan få av noen til sin nyfødte :)
  Go helg :)

  SvarSlett
 2. Så fin :)

  Ha en fin lørdagskveld :)

  SvarSlett
 3. Så herlig med en babyjakke strikket på pinne nr 7! Kjempe fin ble den også :)

  SvarSlett
 4. Kjempeskjønn! Fantastisk på p. 7 og den kan være raskt gjort! :)

  SvarSlett
 5. Nydelig guttejakke, og flott blåfarge. Knappene ble så fine til :)

  Ha en fin søndagskveld. :)

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 6. Kjempesøt jakke du har laget,
  for en nydelig gave å gi bort.... :0)
  Fin farge!

  SvarSlett
 7. Takk, dere :) Veldig kjekt å strikke småplagg på så store pinner - går lynraskt :)

  Når det er sagt så er jeg ikke flink til å strikke med tykt garn/pinner - synes alltod formen blir rar, maskene løse og plagget klumpet og ujevn i fasthet. Ble ikke strålende fornøyd med denne heller, og perfeksjonisten i meg ville helst ha laget en ny.....men, men. Den fungerer nå til sitt bruk :)

  SvarSlett
 8. Av og til er det jo fint med prosjekter som går fort! (Sånn må det alltid være for mine strikkeprosjekter!!) Jeg synes den ser veldig fin ut!

  SvarSlett
 9. Supersøt! Og angående store pinner og ujevnheter, jeg måtte scrolle opp på bildet igjen etter å ha lest at den var strikket på pinne 7, for jeg syns den så altfor jevn og fin ut til at det kunne stemme :) Og det samme syns jeg etter å ha kikket på bildet for andre gang, så meget bra jobba!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ok - fint å høre ;) Hang meg bare opp i en feil på raglanfellingen som jeg synes ble så altfor synlig med tykt garn :)

   Slett
 10. Heia! Kjempe fin jakke! Å jeg som har 12 nøster Alfa liggende som jeg ikke aner hva jeg skal bruke det til. Nå vet jeg hva jeg skal bruke litt av det til :) Har jo til og med mønsterheftet stående i bokhylla. :) God helg! :)

  SvarSlett