tirsdag 14. februar 2012

Space Invader- genseren er tatt i bruk


Det er ei stund siden jeg ble ferdig med Space Invaderen fra Arne og Carlos. Det passet seg nemlig slik at mamma kunne hjelpe meg å sy den sammen i juleferien (kremt, kremt - innrømmer gjerne det, ja), så min kjære ble en lykkelig mottaker av den rett før jul. Fikk lokket han ut for en photoshoot da det snødde i helga, og snømåkingen måtte gjøres - så her ser dere resultatet. Ble fornøyd, jeg. Mønsteret til genseren kan lastes gratis ned fra nett her.


I've noticed that some of my readers are from outside Scandinavia, and therefor I've decided to write a resumé in english. Please ignore my (occasional?) bad language. Just before Christmas I finished this knitted sweater. The pattern, Space Invader, is designed by the Norwegian designers Arne & Carlos. Download the pattern (norwegian only) for free here

2 kommentarer:

 1. For en nydelig genser!
  Skulle så inderlig ønske at jeg kunne strikke slike store ting, men jeg vet at min tålmodighet aldri strekker til... De voksne genserne jeg har strikket i mitt liv har jeg brukt et år på - og gjerne fått hjelp til på slutten... To armer, liksom....så stress.... ;-)
  Jeg synes du er kjempeflink!
  :-)

  SvarSlett
 2. Takk for det :) Kjenner til det der med tålmodighet, ja. Har en stor mengde gensere/jakker etc. som jeg kunne tenkt å strikke til meg selv, men så er det så mye enklere (les: raskere) å komme i gang med (og bli ferdig) med strikkeklær til barna ;) De får med andre ord mest hjemmestrikka.

  SvarSlett