tirsdag 11. september 2012

Ny genser og bukse til lille B
Listen fra forrige innlegg minker sakte men sikkert. Jeg har strikket lille B et varmt og lett sett til barnehagen. En helt enkel og grei bestefargenser og bukse med strikk i livet og ribbekant ved bena. Begge deler er hentet fra Strikk til Nøstebarn, med noen modifiseringer av meg selv på buksen. 

Settet er strikket i Fin fra Du Store Alpakka, som består av ei blanding av babyalpakka og silke. Deilig og mykt garn som passet fint til dette settet. Var litt skeptisk underveis i strikkingen. Syntes nemlig garnet hadde vel mye glans i seg, og var det ikke litt for glatt? Men nå som settet er ferdig, er jeg kjempefornøyd. Litt luksus i hverdagen må man jo ha.

Den nevnte glansen i garnet gjorde det svært vanskelig å få skikkelige bilder denne gangen. Ikke en gang med litt enkel bilderedigering har jeg klart å få frem lik farge på alle bilder, ser jeg. Den originale fargen er sånn cirka som på det øverste bildet. Og bare så det er sagt: da den høyst impulsive fotoshoot'en startet, hadde jeg ikke sydd inn strikk i livet på buksa. Derav saggebukse-stil på siste bilde.

14 kommentarer:

 1. Herlig sett, det så virkelig godt og mykt ut. Søt liten pode inni også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Ja det ble faktisk utrolig mykt. Fornøyd!

   Slett
 2. Jeg likte kjempegodt å strikke i Fin-garnet, selv om jeg, som du, var skeptisk underveis. "Litt for blankt? For glatt? For fint?" Resultatet ble imidlertid veldig bra, har lyst til å strikke mer med det :-)
  Det blå settet ble kjempefint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant - herlig garn :) Liker generelt garn fra Du Store Alpakka. God kvalitet. Snedig navn på dette garnet, forresten. Oversatt på Google Translate blir Fin oversatt til Nice! Sitter noen lesere av bloggen min der ute i det store utland og leter etter Nice-garn :-S

   Slett
 3. Nydelig sett, og så skjønn liten gutt som stabber avgårde med smokken i munnen! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja han er så snusk :) Men den smokken ser jeg er med på alle bilder.....kanskje man bør begynne å snike den vekk snart? Ihvertfall på bilder i første omgang, tenker jeg

   Slett
 4. Kjempefint og greit sett - det kommer nok til å være supert i barnehagen :)

  SvarSlett
 5. Ååå, for et herlig sett på en liten skjønnas:-D

  Litt luksus i hverdagen må til! Deilig luksusgarn å strikke med for mor + mykt og deilig sett til poden = suksess:-)

  Minstegutten her har nesten også alltid sutten i på bildene. Men det er ikke så lett å ta bilde av disse virvelvindene i utgangspunktet, så da får heller sutten være med;-)

  SvarSlett
 6. Så fint sett, passer godt til barnehagen det:-)

  SvarSlett
 7. Føler meg avskåret fra verden her jeg sitter med en PC med svart skjerm. Så mye jeg skulle blogget, sjekket, pinnet, kommentert! Dårlig tidspunkt for datamaskinen å ta kvelden...
  Kjempefint sett du har strikket! Og takk for at du tok med bilde av hekla-vest under Ü
  Savner deg!!

  SvarSlett
 8. Kjempefint sett! Fin er et av mine favorittgarn, elsker at det er blankt og mykt.. Ikke klør det heller!

  Har lagt meg til som følger, for her må jeg komme igjen:)

  SvarSlett
 9. Så utrolig fint sett. For en heldig, liten gutt. Takk for titten!

  SvarSlett