torsdag 13. september 2012

Ferdig med den lune genseren fra Pickles


Jeg har strikket ferdig min lune genser fra Pickles - og er herved flyttet inn i den. Så utrolig deilig angoragarn er! Både å strikke med, og kle seg i. Fornøyd ble jeg også med min egen strikking denne gangen. Føler jeg fikk den ganske så lik originalen.

Lun genser fra Pickles er virkelig en fin genser. Spennende å strikke, og jeg elsker den feminine formen på den. Legg spesielt merke til detaljene på skulder og ermer. Genseren strikkes med raglanfelling, ovenfra og ned. Og nesten det beste av alt: nesten ingen montering til slutt. Måtte kun sy sammen ermene. Den er med andre ord et kjapt og greit prosjekt.

Jeg bestilte et ferdig garnkit i størrelse small. Da satt jeg faktisk igjen med omtrent 1 1/2 garnnøste som ikke ble brukt (og jeg synes jeg har strikket relativt løst i tillegg). Hvorfor vet jeg ikke, jeg har vel en annen strikkefasthet enn de har beregnet. Men jeg ble fornøyd med resultatet, så det ekstra garnet får gjerne en plass i garnkurven. Det er dessuten ikke umulig at jeg strikker flere lune gensere.

15 kommentarer:

 1. Åååå den var RÅ stilig! Må ha bare MÅÅÅ ha det! om noen år...laaaang strikkeliste...;)

  SvarSlett
 2. åååå såååå lekker!!! jeg har prøvd å komme inn på pickles siden men kommer jo ikke inn for tiden :( ha en fiiin kveld!! Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Vedr garn til overs: Pickles regner alltid alt for mye garn, er min erfaring. Selv om jeg strikker fast, og derfor strikker en størrelse større enn det jeg "egentlig" skal ha, blir det for mye. Enten så strikker de UFATTELIG løst, eller så jukser de rett og slett litt for å selge mere garn...?

  SvarSlett
  Svar
  1. Mmh....så rart. På den ene siden er det bra å ha litt ekstra for å gardere seg mot å gå tom for garn. Det er utrolig kjipt! Men det er å ta i for mye å ha et helt nøste igjen. Da vil det jo lønne seg å kjøpe garn og oppskrift enkeltvis..

   Slett
 4. Den va virkelig kjempeflott :) i virkeligheta å!! Åsså det flotte garnet :)

  SvarSlett
 5. Å den virket deilig!! Så herlig sett under her, fin farge og søt gutt!!

  SvarSlett
 6. Så fin den blé (og gøy å se deg også :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å vise seg frem på bloggen av og til ;) men kommer neppe til å tapetsere den med bilder av meg selv, hehe. Jeg liker også å ha et bilde på de som skriver blogger jeg leser :) Blir mer kjent med dem da, føler jeg :)

   Slett
 7. Så fin!!! Har lyst på jeg og Ü Men lista er lang for tiden, og foreløpig er det travelt her...

  SvarSlett
 8. Kjempefin!! Nå fikk jeg en stor motivasjon for å få gjort ferdig min:-)

  SvarSlett
 9. Nydelig genser!! Har denne på strikkelista mi jeg også:) og mye fint du har på bloggen din, jeg legger meg til som følger! God helg!

  SvarSlett
 10. Den var lekker :O) ser deilig ut og har veldig fine detaljer.
  Alltid godt med et nøste ekstra, kjipt med for lite, sikkert derfor de tar litt i :O) Skjønner godt at du koser deg i den.

  SvarSlett
 11. Denne genseren er bare helt utrolig fin! Har så lyst å strikke den selv! *inn å bestille garn*!

  Kjempefin blogg du har også:)

  Ha en fin uke:)

  SvarSlett