onsdag 5. juni 2013

Fiine premien!

Se den fine premien jeg vant hos Natalie med bloggen Frihet: Garn i herlige sommernyanser; fire nøster Extra Fine Merino og ett 100 g nøste med Merino Tweed. Og, på toppen av det hele, den siste boka med oppskrifter fra Pickles.Tusen hjertelig takk, ble veldig glad da jeg åpnet postkassen i dag!

Det har vært stille her inne en god stund nå - rett og slett en bloggtørke. Jeg har faktisk også hatt en aldri så liten kreativ tørke også, tro det eller ei (er det mulig? mmh, ja det er visst det). All energi har gått til jobb, småbarnsliv, et snev at tidsklemme og frustrasjon over rot i sysakene, bokstavelig talt. Vi er på husjakt - uten særlig hell. I Tromsø er det dessverre mangel på sånt,spesielt i den bydelen vi ønsker. I mellomtiden preges vi av alt for liten lagringsplass i en altfor liten leilighet - og nettopp: rot i sysakene. Og strikkesakene. Og hobbybøkene......Og når jeg er omgitt med rot, da kjenner jeg alle kreative tanker flykter ut døra. Så sånn er det. Men jeg har ikke planer om å gi meg :) Så takk til dere som er innom. Og hei til dere som er nye faste lesere :) Det kommer mer!

14 kommentarer:

 1. Jeg er med :)
  For en herlig premie - da hadde jeg også smilt resten av dagen! Lykke til med husjakten. Det rette huset dukker nok plutselig opp :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og jeg henger med inne hos deg også ;)

   Det ordner seg med nok med hus - heldigvis har vi et å bo i til da, så det er jo langt ifra krise ;)

   Slett
 2. Svar
  1. Takk for det :) Tenk at det går an å være så heldig!

   Slett
 3. Gratulerer!
  Utrolig kjipt med boligmangel, det kjenner jo vi også på.... Håper det ordner seg for dere (og oss!). Bloggtørke eller ei, jeg følger med Ü

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du henger med Guro :) Det ordner seg nok etterhvert, men av og til kunne det vært fint med en magisk tryllestav som jeg kunne svingt heftig - for å få fortgang!

   Slett
 4. Gratulerer med deilig premie! Og lykke til med boligjakten - vi heier på dere her litt lengre nede på vestkysten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Olaug - og vi heier på DERE :)Lykke til - det blir så bra :)!

   Slett
 5. Flott premie! Lykke til i boligjakt, vi har hatt to sånne runder med ikke noe tilgjengelig, men det løser seg stort sett, selv om det tar tiiiiid!

  SvarSlett
 6. Flott premie. Du får finne fram kreativiteten nå når det snart er ferie.. tegne litt, og trykke opp kule t-skjorter

  SvarSlett
 7. Fin premie da. den jeg vant hos deg forsvant visst i posten. Ikke sett noe til sokkene jeg vant. Har etterspurt i posten også.
  klem

  SvarSlett
 8. Endelig fant jeg igjen bloggen din. Har sett gjennom innleggene dine flere ganger før, men har glemt å legge meg til som følger. Du lager så mye fint og variert.
  Så nå har du fått en ny følger og jeg gleder meg til å se hva du lager fremover :)

  SvarSlett