mandag 30. april 2012

Jersey-luer

Lue til dukke og dukkens eier

Mens lillegutt sov søtt et par timer i vogna, fikk jeg benyttet sjansen til å sy noen luer av jerseystoff. Faktisk har jeg ikke gjort dette før - ja bortsett fra et forsøk for et par uker siden, som bare ble tull av en eller annen grunn (vanskelig å skjønne nå hvorfor jeg ikke fikk det til forrige gang, det er jo så enkelt!)

Da storpia i huset fylte seks år for et par dager siden, var hun så heldig å få en slik lue sydd av en god venninne av meg. Det inspirerte meg til å prøve nok en gang, så jeg leita frem ei utrolig bra oppskrift jeg har gjemt på pinterest: Se hvordan Fargebarn syr luer her. Når du først har lært deg hvordan, er det som å sykle - da kan du det. Og luer, det går utrolig raskt å sy!

While my sweet boy was taking a nap, I spent the time well and sewed a couple of hats. I'm so surprised of how easy it is once you've learned how to do it. I followed Fargebarn's DIY. (In case you wondered: the tiny hat is for my daugher's doll )

4 kommentarer:

 1. Så fine de ble! Ja, det er virkelig veldig enkelt Ü Ble så glad for at gaven falt i smak! Fikk jo meldinga di, men lurer på at jeg glemte å svare? Sånn kan det gå når man har voksen-kveld med middag, dessert og kino (som forøvrig var 1000 år siden sist.... tror vi bodde i Berlin sist vi var på kino sammen!).
  Det er så greit med et prosjekt som er gjennomførbart på noen timer Ü Fine stoffer forresten!

  SvarSlett
 2. Takk for det :) Stoffene er kjøpt på gode gamle Stoff&Stil. Glemte å kjøpe ribb, som jeg hadde tenkt, så må nok ha en bestilling til snart. Si ifra hvis du også skal - så kan vi dele på portoen :)

  SvarSlett
 3. Fin lue, og takk for tipset om DIYén :)

  SvarSlett
 4. Takk for tipset, jeg har jommen lyst til å prøve å sy luer, for å bli litt mer komfortabel med symaskinen min.

  SvarSlett