tirsdag 12. november 2013

Tid for forandring


Jeg har lenge hatt lyst på et annet navn å strikkeblogge under, men har ikke helt klart å finne et som jeg liker. Rettere sagt så er alle de morsomme navnene tatt av dere andre :) Fantasien har gått seg litt fast i ord som rimer på strikking eller ull eller garn, pinner. Og det gamle navnet momoko kunne gi assosiasjoner til japanske barbie-dukker (ja, det finnes en dukke som heter Momoko.) Jeg er jo dessuten ikke fra øst, men fra NORD. Og som den Nordnorges-patrioten jeg er fant jeg et navn som spiller på det.


Er det noe vi har her oppe i nord, så er det vinter. Nesten året rundt. Mer vinter enn sommer, faktisk. Jeg liker vinter - og snø - og kulde. Og jeg liker ull! Som er helt avgjørende når det er kaldt. Mine vinterbarn kler seg i ull fra topp til tå. Strikket av meg, så klart :) Og det er det denne bloggen handler om: mine strikkeprosjekter og strikkeinteresser - i mørketidslandet i nord. Håper dere vil følge meg videre :)

3 kommentarer:

  1. Så fint nytt navn! Må endre adressen i blogglista mi straks:-)

    SvarSlett
  2. Så fint nytt navn - jeg må også endre navnet i blogglista :)

    SvarSlett
  3. Gratulerer med nytt navn til deg også! Du har rett i at det er litt av en prosess, ja. Men så utrolig godt og verdt det når det er over :)

    SvarSlett